21 Ekim 2009 Çarşamba

PİS HİKAYELERDEN GECEYARISI FİLMLERİNE SANAT TURU


bu ayların en güzel yanı birbirinden görünesi sanat aktiviteleri. ben aralarından bazılarını seçip paylaşmak istedim:

düşlüyorum fakat../ i dream but..
ceren oykut'un kendi atölyesinde paul verlain lisesi’ndeki resim çalışmaları, selda asal'ın yaptığı kolaj metinler, müzisyen serdar ateşer’in rap müzik videosu.. görülmediyse henüz 10 kasım'a kadar devam ediyor. yer: apartman projesi (foto)


emre tandırlı'nın sergisi dilek yarın x-ist'te başlıyor
tandırlı, “dilek” adlı sergide, yakın çevresindeki insanların dünyalarıyla özdeşleşmiş manzaraları melankolik ve lirik bir atmosferle tuvale yansıtıyor. sergi 14 kasım'a kadar sürüyor.

:mentalKLINIK/'tAVŞANdELİĞİ @ galerist
açılışı yarın saat 19.00'da olan tAVŞANdELİĞİ sergisi bildiğimiz dünyanın sınırında, kurguyla gerçeğin birbirinin içinde eridiği tanımsız bir zamanda izleyicisini alice’in harikalar diyarı’na yaptığı yolculuğa benzer bir gezintiye çıkmaya davet ediyor. 21 kasım'a kadar galerist'te mısır apartmanı'nda.

batman vs. batman /fikret atay
dünyaca tanınan sanatçı fikret atay’ın türkiye’deki ilk kişisel sergisi yarın 22 Ekim’de 18.30'da outlet//ihraç fazlası sanat’ta açılıyor! sergide sanatçının iki yeni videosunun dünya prömiyeri yapılacak.

pis hikaye/dirty story @ BM suma
17 sanatçının ortak sergisi "pis hikaye", 23 Ekim cuma günü saat 18.00’de BM Suma’da açılıyor. pis hikaye, münferit vakalardan kadim acılara, yakın tarihimizin izdüşümlerinden gazete sayfalarında birbiri ardınca akıp giden gündelik haberlere kadar, içinden geçmekten bir türlü kurtulamadığımız hassas iklimlerin kimi görünür, kimi gizli izdüşümlerini ele alan işlerden oluşuyor. 25 kasım'a kadar devam ediyor.

KargART film gösterimleri // geceyarısı filmleri! “karanlıktan korkar mısınız?”
“Yamyam Mutfağı”
"How Tasty Was My Little Frenchman"
Yönetmen: Nelson Pereira dos Santos
İngilizce altyazı
1971/80 dakika

“Artık, Eksik”
Yönetmen: Serdar Kökçeoğlu
2001/10 dakika
23 ekim cuma, saat: 23:00 gösterimler ücretsiz.


Hiç yorum yok: