11 Eylül 2009 Cuma

GÖRÜNÜRLÜK PROJESİ 5. YILINI KUTLUYOR


Galata Perform tarafından beş yıldır düzenlenen ve sanatseverlerden yoğun ilgi gören “Görünürlük Projesi”; bu yıl yerli ve yabancı sanatçıların yer aldığı, rengârenk ve dopdolu programıyla Galata’yı, Galatalıları, çocukları, sanatı ve sanatçıyı GÖRÜNÜR kılmayı hedefliyor! Şimdiden ajandanda yer aç!

10 Ekim 2009, Cumartesi günü 12:00 – 23:00 saatleri arasında, Galata Meydanı ve çevresindeki mekanlarda gerçekleşecek “Görünürlük Projesi ‘09”un bu yılki teması “Işık”! Galata ve Şişhane’nin, 10.000 civarında aydınlatma üreticisi-satıcısıyla Türkiye’nin “ışık” merkezi olması ve Galata Mevlevihanesi’nin burada yer alması, temanın “Işık” olarak belirlenmesinin en önemli iki sebebi.

Proje kapsamında yer alan “Made in Şişhane”, “Guerrilla Lighting”, “Kapanış Kutlaması” gibi ücretsiz etkinliklerin yanı sıra; “Üçüncü Evren”, “Fratres”, “El Terrorista” (Terörist), “Aşkın Işığı”, “Mutant”, “Wordcascades” ve “Elektra” adlı biletli etkinlikler de sanatseverlerle buluşacak. (Foto: İsveçli sanatçı Geneviève Favre Petroff’un tasarlayıp sahneye koyduğu, mitoloji, psikoloji ve ahlak konularına değinen elektronik opera gösterisi “Elektra”dan)

Sokak etkinliklerinin ücretsiz olduğu “Görünürlük Projesi ‘09”un; ücretli etkinliklerinin biletleri 10 Eylül 2009, Perşembe gününden itibaren Biletix ve Galata Perform’dan temin edilebilir.

Hiç yorum yok: