25 Haziran 2009 Perşembe

DÜNYANIN EN BÜYÜK DANS MÜZİĞİ FESTİVALİ TÜRKİYE'DE


Geçtiğimiz sene sadece İngiltere'de 60.000 kapasitesinin tamamını doldurararak, her sene olduğu gibi, tüm biletleri tükenen; dünya üzerindeki diğer ayaklarının toplamında da 250.000’in üzerinde katılımcıyı ağırlayan dans müzik festivallerinin en büyüğü 'Global Gathering' FG 93.7 farkıyla ve PD organizasyonuyla Türkiye'nin en önemli festivallerinden biri oluyor!

Müzik sahnesindeki 20. yıllarını şok edici bir sahne düzeni ve performansıyla kutlayan Orbital, uzun bir aradan sonra tekrar Türkiye’de sahne alacak olan Techno’nun en büyük ismi Carl Cox, FG 93.7’de birçok prodüksiyonunu dinlediğiniz house müziğin efsane ismi Mark Knight, DJ tekniğinde çığır açan ve izleyen herkesi kendine hayran bırakan James Zabiela, Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi olan Sebastien Leger ve trance müziğin en hızlı yükselen ismi Menno de Jong, Global Gathering’in bu seneki yıldızları arasında...

Ayrıca FG 93.7’den BeeGee, Murat Uncuoğlu, U.F.U.K, Ahmet Şendil, Uhr, Ferhat Albayrak, Procombo, Alican & Soner, Mert Yücel, 7-Erhan, Tan Atalar, Ser-touch, Unit-e, High Vision, Rubsilent, Orkun Bozdemir ve DJ Funky “C” gibi isimler de Global Gathering’deki müzik ziyafetine katkıda bulunacaklar.

10.000 katılımcı hedefiyle yola çıkan Global Gathering İstanbul, yerli ve yabancı sanatçılarıyla 20’den fazla performansa ev sahipliği yapıyor. 2009 yılının en büyük dans festivali için House, techno ve trance gibi tarzların en önemli temsilcileri unutulmaz bir Cumartesi günü için İstanbul’da buluşuyor!

GlobalGathering
04 Temmuz 2009
Refresh The Venue / Maslak

Hiç yorum yok: