30 Ağustos 2009 Pazar

REBECCA WARD VE ROBOLUCHA MİLK'TE


Eylül ayı başında Amerika'dan Rebecca Ward' un bantları, ikinci haftasında ise Dünya'yı gezen Robolucha Show ile tasarım oyuncaklar Milk'i istila ediyor.

Milk, 3 Eylul'de Amerikali enstelasyon sanatcisi Rebecca Ward'u agirliyor. 1984 dogumlu sanatçının enstelasyonları özünde mimarı yapıya sahiptir. Renkli bantlar kullanarak 3 boyutlu cizgisel hareketler yaratan sanatci, sadece o mekana özgü, tekrar edilemez yerleştirmeler yaratır. Varolan ışıkları ve açıları kullanarak perspektifte buluşturduğu bantlarla mekan ve çizgiler arasında dengeli bir diyalog oluşturur. Sanatçının enstelasyonları Eylül ayı boyunca Milk'te görülebilir.

Derin Çiler ( a.k.a Mekazoo ) tarafından 2008 yılında tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen RoboLucha karakteri 34 farklı uluslararası sanatçı tarafından tekrar yorumlanarak Dünya turu kapsamında Almanya'dan sonra Milk'te yer alacak.

Patchtogether.com'un düzenlediği uluslararası yarışmayı kazanan oyuncağın tasarımında Derin Çiler Meksikalı gureşçiler Lucha Lıbre'lerden esinlenmiş.

Sadece 1000 adet uretilen RoboLucha'lar 3 farklı renk seceneği ile satılıyor. Türkiye'de ilk kez Milk'te satılmaya başlayan oyuncağın Derin Çiler tarafından imzalı versıyonları sergi boyunca satın alınabilir.

Milk Gallery & Design Store
Şahkulu Mahallesi Galipdede Caddesi Balkon Çıkmazı 8/A

Hiç yorum yok: